Menú popular al peu del monument

MENÚ POPULAR APLEC
Es servirà un menu popular al mateix parc de Can Jalpí on es farà l'Aplec.

Amanida Aplec
Fideuà o Paella
Postres
Pa, Vi, Aigua o Refresc.

Preu 10 €
Col.labora amb el Monument dinant a l'Aplec.

Botiga

Una altra manera de col.laborar amb la construcció del monument és la compra d'algun article dels que us proposem.

Si compreu algun d'aquests articles també podreu posar el vostre nom dins la urna on hi haurà el llistat de persones que han col.laborat a aixecar el monument.

Tots els beneficis que generin la venda d'aquests articles aniran integrament al finançament del monument a la Independència.

samaplec2011 tovallola2p
Samarreta Aplec Independència Tovallola Aplec Independència
Color Negre amb estampat blanc, 100% cotó                Color: Groc i Vermell, 100% cotó i de bona qüalitat
Mides: Diferents mides a escollir Característiques: Tovallola teixida a Arenys de Munt amb fil de color groc i vermell.
Talles: M mitjana, L gran, XL molt gran Mides: de platja 70 x 150 cm.
Preu: 10 €uros Preu especial: 6 €uros
ReplicaMonument imatges curs fotos 038-1
Rèplica del Monument Penjoll Monument a la Independència
Fet amb ferro esmerilat i pedra d'ull de serp. Peça artesana feta amb Plata de Llei 925
Mides: Diferents mides a escollir Venda a: preu 49 €uros
Preu: 35 €uros DETALLS ROSA    Rbla Riera i Penya num. 39    ARENYS DE MUNT
Els podreu trobar el dia de l'Aplec a les parades de la Comissió Tel: 93 793 82 68    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

També podeu comprar els articles a través de la nostra pàgina i us els enviarem a casa vostra amb un càrrec de 5 euros per despeses d'enviament. Només cal que ompliu el formulari que teniu a sota i que posteriorment feu un transferència dels diners a un dels comptes o ho pagueu directament per tarjeta de crèdit a través de la nostra web. Automàticament us inscriurem a la llista de col.laboradors del monument.

 

- Ompliu el formulari amb les vostres dades i els articles que vulgueu.

- Si demaneu 5 o més articles les despeses d'enviament son gratuïtes.

- Un cop fet el formulari cal que feu una transferència dels diners: la suma del preu dels articles triats més 5 Euros en despeses d'enviament, a un d'aquests comptes:

  BANC DE SABADELL ES56 0081 5357 30 0001026508              

- A la transferència o pagament amb tarjeta haureu de posar com a remitent la lletra B-vostre nom (ex: B-Joan Català) així sabrem que és una compra a la botiga i el vostre nom.

- Un cop rebut el pagament us enviarem la comanda en pocs dies.

Poble que Canta

La Coral el Poble que Canta farà una col.laboració molt especial a l'Aplec. Farà una cantada a l'acte del matí i al de la inauguració del Monument.

Aqui teniu el cartell:

Cartell_Poble_Canta

També s'han organitzat uns assajos previs.

TALLERS PEL REPERTORI:

divendres 3 de setembre de 19 a 21 h.

dissabte 4 de setembre de 17 a 20 h.

ASSAIG GENERAL:

diumenge 5 de setembre de 17 a 20 h.

Lloc:   AUDITORI DE L’ORFEÓ MARTINENC ? Barcelona, avinguda Meridiana 97 (tallers i assaig general al mateix lloc) (més?)

11 h_Cantada Matinal a la Plaça de l’Església

17 h_Cantada inauguració Monument a la Independència al Parc de Can Jalpí

Ara toca fer-la ben grossa

La GRAN CANTADA està integrada en el 1r Aplec per la Independència a Arenys de Munt un any després del referèndum.
  • La imatge d’una gran massa coral cantant per la independència té molta força i pot donar una bona empenta al camí cap a la independència.
  • Repertori: Mireu bé la llista de cançons (més avall?) i ha moltes novetats i dues peces que caldrà cantar sobre un CD.
  • Directors per la Independència: Cada cançó la dirigirà un director/a diferent (veieu-ne la relació al cartell ?)
  • La Cobla Ciutat de Mataró ens acompanyarà les sardanes.
  • La sardana Somni (de dificultat alta) la cantarà un cor pilot format per cantaires que la tinguin en repertori. Per aquest motiu us ho pregunto a la graella.
  • Tallers i Assaig General: Prioritzeu l’assistència a l’assaig general. No obstant, el treball dels tallers serà la garantia d’un bon resultat musical. A l’auditori de l’Orfeó Martinenc hi treballarem amb comoditat, car té una capacitat de 280 seients.
  • Sobre el dia 12 de setembre, ja donaré detalls més endavant.

Les cançons de l’Aplec a Arenys de Munt:

Matí (Plaça de l’església):

-          El Cant de la Senyera (a capella)

-          Poble que canta (sardana, cor i cobla) és la mussa del projecte

-          L’Estaca  (a capella, la farem sencera àdhuc l’última pàgina)

-          La Balanguera (a capella)

-          Cant de la independència (amb la Núria Inglès i suport de CD)

-          Els Segadors

Tarda (Parc de Can Jalpí):

-          Sardana Somni (Cor especial amb cobla + S solista)

-          Viatge a Itaca (fragment de 4 min, cantem els acords del final)

-          La Santa Espina (sardana, cor i cobla)

-          Els Segadors

Com arribar a l’Orfeó Martinenc:

Està molt ben comunicat. És a tocar de l’estació de RENFE i <M> “Clot Aragó”. Per arribar-hi en cotxe teniu 2 pàrquings: un gratuït (mapa lletra B) i un altre de soterrat de pagament (mapa lletra C, davant l’església de Sant Martí del Colt), també s’hi pot arribar en Bicing, (mapa lletra A és l’Orfeó Martinenc).

El coordinador és en Jordi Llobet i Martí. La web del poble que canta és: www.poblequecanta.cat

Sol.licitud de parades i stands

L'Aplec disposarà d'un gran espai per a posar parades i stands de diversos tipus dins les Fires que estem organitzant.

FIRA D'ARTESANIA

En aquesta fira, que es fa tradicionalemnt cada 11 de setembre a Arenys de Munt, i enguany es farà el 11 i el 12 de setembre, és un espai on es poden mostrar i vendre productes d'elaboració artesana i tradicional.

FIRA INDEPENDENTISTA

Serà un espai per totes les parades amb productes independentistes i catalanistes.

FIRA D'ENTITATS I ASSOCIACIONS

Serà un espai per a totes les entitats, associacions i partits polítics, tant locals com no, on mostrin les seves activitats. En aquest espai no és permesa la venda de productes, excepte algun producte promocional de la pròpia entitat i de forma no predominant a la parada.

No és permesa la venda de productes a la via pública excepte als espais regulats de les fires, bars i als comerços locals.

La sol.licitud de la parada inclou la reserva d'espai a la fira.  No inclou taules, cadires, tendals, electricitat, etc... excepte que no es sol.liciti expressament.


Sol.licitud d'una parada

Les parades de les fires a la via pública són regulades per la ordenança municipal núm 17 i, per tant, és obligatori demanar el permís per poder muntar la parada a l'Ajuntament d'Arenys de Munt i abonar una taxa depenent de l'espai que s'ocupi. Una parada normal de menys de 5 metres la taxa és de 20 Euros. Aquest tràmit es pot fer presencialment a l'Ajuntament o a través de correu electrònic.

Instruccions:

- Cal omplenar el següent full d'autoliquidació.  Full en format Excel       Full en format PDF

- Cal fer una transferència de la taxa al compte indicat.   Compte de la Caixa Laietana 2042 0057 58 3110000223  Poseu de remitent a la transferència les paraules: Aplec-NomParada.

- Cal enviar a l'Ajuntament el full d'autoliquidació signat per l'entitat bancaria, o bé, el full d'autoliquidació i un resguard de l'ingrés a través de qualsevol entitat financera.  Enviar-ho a:  Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.    o bé al fax: 93 795 06 30.

- Un cop fet això, l'Ajuntament donarà el permis al paradista i li assignarà un lloc a la Fira que correspongui.

Col.laboració amb el Monument

La construcció del monument te un cost molt important i aquest cost volem que sigui sufragat per aportació popular. El fet de fer l'aplec, la promoció que s'està fent d'aquest i la inauguració del monument suposarà un atractiu per la visita de molta gent. Per aquest motiu a totes les parades i molt especialment aquelles que venguin productes i també els partits polítics, els sol.licitarem una col.laboració econòmica per la construcció del monument i també per a poder organitzar l'aplec els propers anys.

Aquells que facin una aportació igual o superior a 50 Euros rebran un distintiu que podran posar a la seva parada on les distingirà com una parada que col.labora amb el monument i que es solidaritza amb l'Aplec i amb el Monument. Des de la organització de l'Aplec recomanarem als visitants les parades que siguin sensibles i col.laborin amb el monument, igual com ho estan fent, desinteressadament, centenars de persones a Catalunya.

fira_riera1

Imatge de la Riera, on es faran les Fires.

Mecenatge i patrocinis

Per poder finançar el Monument estem buscant a persones, institucions, partits o entitats que desitjin ser mecenes del Monument a la Independència. La col.laboració econòmica per ser mecenes del monument ha de ser rellevant i son una figura molt important per a poder acabar el projecte.

També podeu optar per patrocinar parts del monument. Us informarem de tot el projecte i us donarem desglós econòmic. Podeu patrocinar la part del projecte que us interessi i rebreu la corresponent factura per a temes fiscals.

Els noms i logotips dels mecenes i patrocinadors estaran dibuixats en una pedra al costat del monument i restaran allà, a la vista de tothom per a la posteritat. La comissió agrairà públicament a totes aquestes persones o entitats que facin aquesta valuosa aportació.

Si voleu ser mecenes poseu-vos en contacte amb la comissió de l'Aplec Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o al telèfon 655 58 38 79.

Instruccions de pagament

- Ompliu el formulari amb les vostres dades i els articles que vulgueu.

- Si demaneu 5 o més articles les despeses d'enviament son gratuïtes.

- Un cop fet el formulari cal que feu una transferència dels diners: la suma del preu dels articles triats més 5 Euros en despeses d'enviament, a un d'aquests comptes:

  BANC DE SABADELL 0081 5357 30 0001026508              LA CAIXA 2100 0194 32 0200291400 també per servicaixa.

- També ho podeu pagar directament a través de la nostra web amb la passarel•la de pagament de Paypal, podeu fer servir qualsevol tarjeta de crèdit, cliqueu a Donar.

- A la transferència o pagament amb tarjeta haureu de posar com a remitent la lletra B-vostre nom (ex: B-Joan Català) així sabrem que és una compra a la botiga i el vostre nom.

- Un cop rebut el pagament us enviarem la comanda en pocs dies.

Programa de l'Aplec

ARENYS DE MUNT, “SONA

 

CONCERT PER L’ INDEPEDÈNCIA

Actuaran:

CESC FREIXES                                                                               IVETTE NADAL BUNDU BAND ROSA-LUXEMBURG ELS CATARRES BRAMS IGUITAIA (NO VE) ! FOK BARATOS DESKARATS PAU RIBA amb els MU OPCIO-K95 DJ REL (Lluis Fortuny de CE Dharma)

Recuperem l’esperit del CANET ROCK 

Vine amb la manta o agafa una tovallola de record per poder-te estirar al terra

Queda’t a veure amb nosaltres la sortida del sol i esmorzarem xocolata amb xurros

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

DIA:     Dissabte 17 de Setembre                                                           LLOC:   Parc de Can Jalpí (Al costat del Monument a la Independència)                 HORA: A partir de les 7 de la tarda i fins a la matinada

APORTACIÓ ECONÒMICA 10 € Col·labora amb el projecte i amb el monument a la Independència               --------------------------------------------------------------------------------------------

Organitza: l’Ajuntament d’Arenys de Munt – Ateneu Independentista d’Arenys de Munt

 

2n APLEC PER LA INDEPENDÈNCIA

ARENYS DE MUNT 18 DE SETEMBRE DEL 2011

 

 

“Cal seguir lluitant, treballant i aplegant-nos per assolir la nostra llibertat”

De les 10 h a 11h

 

Assemblea de Comissions a la Sala Municipal (Rambla Francesc Macià, 59)

 

 

De les 11 h a 2/4 de 2 (A Can Jalpí, davant el Monument a la Independència)

 

-Intervencions entre d’altres de

 

Patricia Gabancho, Vicent Partal, Alfred Bosch, Santiago Espot,

Ramon Carner, Enric Canela, Diego Arcos, Carme Forcadell,

CUP, DC, SI, RCat, ERC, CiU....Jordi Bilbeny, Albert Brotan,

Juli Carbonell.

 

-Lectura de Manifestos de

Comissions de les consultes, Sindicats pel Sobiranisme i Emigrants

per l’autodeterminació.

-Recitacions de

Montserrat Carulla, Toni Cantallops, Agustí Puig, Jordi Prenafeta.

 

-Interpretacions de

 

Jaume Arnella, Núria Inglès, RELK.

 

 

 

De 2/4 de 5 a les 6 de la tarda (Davant el Monument a la Indepenència)

 

Homenatge a ÒMNIUM CULTURAL (per 50 anys de treball al servei de Catalunya) i al poble mexicà i al poble argentí (per l’acolliment solidari als nostres exiliats del 1939). Recordança/memòria d’Heribert Barrera.

Amb la presència de destacades personalitats de l’àmbit cultural i polític, i l’actuació de l’ESBART DANSAIRE i de la mezzosoprano Rosa Maria Campasol.

Presentarà l’acte Pep Riera.

 


 

PROGRAMA DEL PRIMER APLEC PER LA INDEPENDENCIA

MATÍ

10.30 h: Inauguració de l’EXPOSICIÓ DE TREBALLS DE JAUME RODRI I PEP SOLÉ, escultors del Monument a la Independència, a la Sala d’Exposicions.

11 h: ACTE D’OBERTURA DE L’APLEC, a la plaça de l’Església.

- Cant de la Senyera a càrrec de la coral El Poble que Canta, acompanyats per la Cobla Mataró.

- Presentació de tot l’acte a càrrec de Quim Vila.

- Benvinguda de Jaume Rossell, president de la Comissió de l’Aplec.

- Interpretació de Campanes de Llibertat, cançó de la consulta del 13S, a càrrec d’Albert Maynou i Raquel Xiberta.

- Parlament de l’escriptora Patricia Gabancho.

- Actuació de la cantant Núria Inglés.

- Parlament de la comissió Tarragona Decideix.

- Actuació d’Oscar Intente.

- Parlament de Carme Forcadell de la PDD.

- Actuació de Jaume Arnella.

- Parlament de Josep Maria Terricabras.

- Actuació de la coral El Poble que Canta, amb més de 100 cantaires.

- Recitació de La campana de Sant Honorat, a càrrec de Montserrat Carulla.

- Actuació de Titot.

- Parlament de Barcelona Decideix.

- Actuació de Quim Vila.

- Parlament de Julià Carbonell de la Comissió Gestora.

- Actuació de Núria Inglés.

- Estrena de la sardana El poble que canta.

- Actuació de la coral El Poble que Canta amb l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors.

 


DINAR POPULAR A LA ZONA DE L'EIXAMPLE. Menú de l’Aplec. Tiquet de 10 euros.

 


TARDA

17 h: ACTE D’INAUGURACIÓ DEL MONUMENT A LA INDEPENDÈNCIA, al parc de Can Jalpí.

- Parlament d’obertura de l’acte a càrrec del doctor Moisès Broggi.

- Intervencions de representants internacionals: representants d’Euskadi, Quebec, Còrsega i Escòcia.

- Parlament de Jaume Rossell, president de la Comissió de l’Aplec.

- Parlament dels escultors del Monument: Jaume Rodri i Pep Solé.

- Acte de signatura del Compromís d’Arenys de Munt.

- Acte sorpresa amb la participació de representants de les consultes d’arreu del Principat.

- Tancament a càrrec de Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munt.

- Col·locació dels noms de tots els col·laboradors dins els fonaments del Monument.

- Actuació de la coral El Poble que Canta amb l’himne nacional de Catalunya, Els Segadors.

- Plantada simbòlica de la llavor de la independència.


DURANT TOT EL DIA

FIRA DE PRODUCTES DE LA TERRA, al llarg de la Riera.

FIRA INDEPENDENTISTA, venda de productes independentistes, a la Riera.

PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL ADÉU ESPANYA, a les 11 h i a les 13 h, al Centre Moral.

ACTUACIONS MUSICALS, de les 11 a les 16 h, a l’Eixample.

EXPOSICIÓ DE TREBALLS DE JAUME RODRI I PEP SOLÉ i EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE JORDI CABANAS, a la Sala d’Exposicions.

També pots col.laborar amb l'aplec comprant la nostra samarreta o la nostra tovallola. Aneu a la nostra botiga.

samarretap tovallola2p    
Cliqueu sobre la imatge per a més detall
Cliqueu sobre la imatge per a més detall
Samarreta Aplec Independència Tovallola Aplec Independència
Color Negre amb estampat blanc, 100% cotó                Color: Groc i Vermell, 100% cotó i de bona qüalitat
Mides: Diferents mides a escollir Característiques: Tovallola teixida a Arenys de Munt amb fil de color groc i vermell.
Talles: S petita, M mitjana, L gran, XL molt gran Mides: de platja 70 x 150 cm.
Preu: 10 Euros Preu: 15 Euros

1era. Consulta per la Independència